Superpipe træning

Vi har lige været nede ved superpipen, og overvære den første træningssession!
Det er vildt nok endeligt at være her, og med dagens træning, begynder man virkelig at fornemme, hvor stort det hele bliver de kommende dage i ugen 😀

Med vores presseadgang, var vi i dag helt tæt på riders, fik fint lejlighed til at snakke med flere af dem og lave et par sjove gimmicks, som vi smider op på sitet en af de kommende dage!
Ideen med at filme riders med app’en “Cassius – I Love You So” holdt 100 % vand, og vores første target, var sidste- og forrige års vinder, Kevin Rolland. Da vi gik i gang var der var mindst 5-6 andre pressefolk, der strømmede til, og tog billeder og filmede os – bla. ESPN…!!! 😉

I dag fik vi taget ca. 900 billeder fra superpipe træningen – og yderligere ca. 200 billeder fra slopestyle træningen (og vores eget skiløb), så vi får en del at løbe igennem, inden vi har de bedste klar…!

I morgen skal vi til velkomstmøde og pressekonference, og er blevet tilbudt one-on-one sessions med udvalgte riders, så det regner jeg med, at vi vælger at sige jatak til – så skal vi bare lige have fundet nogle gode spørgsmål at stille – kom gerne med forslag, som kommentar til indlæget her!

Knivskarp pipe!

Comments

  1. Hej,

    Nu da i er i Frankrig kunne i taenke jer at besoge vores GoPro stand? Vi kan give jer en demontration af vores produkter og i kan ogsaa vaelge imellem interviewer med Eric Willett, Hannah Teter, Jamie Anderson, Tom Wallisch eller Tucker Perkins.

    Send mig en email hvis dette er noget for jer – haaber i nyder Winter X Games.

    Trine

Speak Your Mind

*