Slopestyle – Træning

Yes sirs! Nu kører X Games toget for fuld skrue i Tignes, Frankrig.
Dagens træning på den, for menigmand, vanvittige Slopestyle bane bygget udelukkende til X Games 2012 var fyldt med farer, spænding, sjov og mest af alt – Fantastisk opvisning fra verdens absolut bedste Freeskiere og Boardere i høj sol fra en skyfri himmel.

20 Skiers og 20 Boarders trillede lystigt igennem Slopestyle banen i løbet at de 4 timer, der var afsat til træningssessionen.
Freeskier.dk fik mulighed for at snik snakke lidt med bla. Bobby Brown (US), Henrik Harlaut (SWE), Aleks Aurdal (NOR) samt Jules Bonnaire (FRA).

Bobby Brown - Slopestyle til Winter X Games 2012 i Tignes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da vi fangede Bobby Brown på toppen af banen var humøret højt og til Freeskier udtalte Bobby med et gigantisk smil på læben: “I just love france! The weather is awesome, the course is smooth and I’m just thrilled to be here. And even you guys (Red: det må jo så være os..!?) are so friendly and cool.”
Jules Bonnaire Freeskier intervies under Winter X Games 2012 i Tignes

 

 

 

 

 

 

Jules Bonnaire, som kommer fra La Rosiere var ligeledes i højt humør og på sit bedste “frenglish” fortalte han Freeskier.dk, at han er stolt over, som den eneste, at repræsentere Frankrig i Slopestyle diciplinen.
Henrik Harlaut til Slopestyle i Winter X Games 2012 i Tignes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henrik Harlaut fra Åre, Sverige fik sig et endnu større grin, da jeg slog over i Svensk midt under interviewet og det endte mere eller mindre med en krammer inden han smuttede videre med et “Heya Danmark, cool at ni är här”.

Men desværre var det ikke 100% fryd og gammen, da Aleksander Aurdal senere på dagen trak sig fra at stille til start onsdag. Vi har endnu ikke fået opklaret hvad der ligger til grund for afbuddet og hvis det skyldes en pludselig opstået skade skjulte Aleks det ganske pænt, da han forlod træningen med et smil – Vi jagter selvfølgelig et svar…

Se billeder fra dagens træning her: Winter X Games Tignes Slopestyle Træning
Når vi engang har fået redigeret i de mange timers videomateriale får I selvfølgelig lidt guf og kigge på 😉

Speak Your Mind

*