Så Tv-avis for anden gang siden 12. oktober!

Stod op klokken halv ni, og opdaterede mit site inden jeg skulle møde Jean-Claude på Tex klokken ti. Anders og Rolf havde siddet oppe den halve nat med deres computere, så de sov trygt, og jeg udnyttede derfor morgenstilheden til at få skrevet noget dagbog, og hørt noget Man With No Name (techno). Jean-Claude skulle hjælpe os med at rette noget fransk, vi havde skrevet til nogle sponsorer, inden vi skulle aflevere det. Da han havde været på druk med dem fra Templet aftenen før, havde han selvfølgelig ikke fået det gjort, men foreslog at vi gik ud og spiste alle sammen om aftenen, og det ville være klar da! Senere på eftermiddagen blev denne aftale dog droppet, da han var helt smadret på grund af aftenen før! Papirerne ville dog blive lavet til i morgen!!!
Da Anders og Rolf var dybt optaget af deres computere, gik det meste af min aften med at lave ingenting! Efter en tur i supermarkedet med Anders, fik vi lavet os en Spaghetti Bolognaise, som fik os til at prutte nogle uhæmmet stinkere – sådan nogle som kommer ud hvert 30 sekund, og hvor lugten ikke kan beskrives i en dagbog, da det danske sprog ikke indeholder farverige og lugtende ord nok! Hehe!J
Klokken 22 havde vi endelig fået downloadet den nyeste version af RealPlayer, og vi kunne derfor mageligt læne os tilbage og nyde Tv-avisen fra klokken 21JJ hehe! Det var kun anden gang, at vi har set Tv-avis siden 12. Oktober, hvor vi forlod Danmark!

Speak Your Mind

*