Så på bil til Rolf i Champéry

Vi vågnede alle sammen ved ellevetiden, og gik efter en hurtig morgenmad, op til Tango, hvor Thomas “Guppy” Olsen fra SkiTignes bor. Vi skulle låne hans bil ned til dalen, så vi kunne se på en bil til Rolf. Vi kørte indenom Renaultforhandleren i Moutiers, men da han havde frokostlukket, kørte vi videre mod Albertville! I Albertville besluttede vi os fro at køre videre til Chambéry, da dette er en større by. Vi kørte derfor igennem Albertville uden at gå på McDonnald’s, da vi ville tage denne på vejen hjem!!!
Ved Montmellion kørte vi fra motorvejen, for at fortætte ad en mindre (og gratis) vej langs med motorvejen. På denne vej ind mod Chambéry lå der del bilforhandlere, og hos én af dem fandt vi en Renault Nevada til 22.500,- FF! Bilen var en stationcar, men var fra 1989, og havde kørt 160.000 Km! Vi tog en tur i den, og var overrasket over, hvor godt den faktisk kørte! Med i købet var 2 snedæk og 3 måneders garanti, og da den skulle igennem Controle Technique (Syn), ville alle eventuelle skavanker blive ordnet før vi kunne overtage den! Brugtvognssælgeren, som mest af alt lignede Joe Pesci, sagde at vi skulle køre videre i rundt i området, og se hvad der var, og så kunne vi komme tilbage eller ringe til ham!
Længere inde mod Chambéry så vi en bil magen til! Den kostede 27.500,- FF og var 3 år nyere! Den havde 30.000 Km mindre på bagen, men den var vidst ikke undervognsbehandlet… Vi gik ikke ind i forretningen, da det var mega koldt og blæsende, så vi ved ikke om der var noget ekstra med i købet!
Lige inden Chambéry kom vi til en McDonnald’s ved et kæmpe Carrefour supermarked, og vi slog lige 4 BigMacs, 3 McBacons, 3 Royal Cheeses, 2 Royal Potatos, 1 Pomfrit, 2 colaer, 1 Shake, 2 M&M’s is, og 3 kaffe ihjel! Franskmænd er jo som bekendt ikke vandt til at spise ligeså meget som os Skandinaver, så som sædvanligt når vi er på McDo, gloede kassedamerne helt vildt! Da de ofte bliver forvirret over så store (og for dem sjældne) ordrer, fik vi en burger for meget – det sker næsten hver gang! HeheJ
Efter at have slået mave, gik vi på indkøb, hvorefter vi kørte hjem! Vi havde fået handlet en masse nødvendige ting, men i bilen på vej hjem, så der hverken en vaskemaskine, en seng eller en bil, som var de tre vigtigste grunde til at vi var taget i dalen! Bilen tænker vi stadigvæk over!
Da vi kom tilbage til Tango med Thomas’ bil, lå hele Tango og SkiTignes og så video! De var lige startet på en film, og vi slog os ned for at se med! Hyggeligt kun at være Normænd, Svenskere og Danskere sammen og se film, uden at den var syncroniseret til Fransk, men i stedet var på amerikansk og med svenske undertekster!J
Efter filmen gik jeg en tur på Tex, hvor Jean-Calude, David og Mitch var i gang med at male loftet! Ude på terassen gik Mike og Antonio fra Templet og skovlede sne! Der lå ca. en meter sne på terrassen, og da de ikke orkede længre gik vi en tur på Café du Stade inde ved siden af.
På Café du Stade mødte jeg Delphine, som Rolf og jeg havde snakket med i Tignes i stoleliften på La Leisse for et par uger siden! Vi troede dengang at hun var svensk på grund af sit skandinaviske udseende, men hun havde fortalt at hun var fransk, og at hun skulle arbejde på den franske skiskole, ESF, i Val Thorens til vinter! Vi havde pludselig haft en masse at snakke om, da hun også havde været i Val T sidste år! Hilste også Veronique, som har været i Val T i mange år, men som jeg aldig rigtig har talt med før!
Blev på Café du Stade til de lukkede, hvorefter jeg kunne gå hjem og arbejde på mit site i fred, da de andre var på vej i seng!

Speak Your Mind

*