Prøvede et par MaxiCarver halfpipe ski

Stod op ved ellevetiden. Rolf og Anders sad allerede foran deres computere, og Stig sad og læste i en bog om web-programmering. Jeg kom i tøjet og cyklede ned restauranten Scapin med den store terrasse midt i byen. Jeg havde taget skibladet SKiEUR med for at gå videre med Skitest99 til min hjemmeside. På Scapin mødte jeg Thomas (snowboarder) og Allan.
Klokken halv et gik jeg tilbage i lejligheden, og vi tog alle på ski med Taske! Jeg prøvede for første gang et par MaxiCarver halfpipe ski, som har en svingradius på 12 meter i mod mine normale pukkelski, som har en svingradius på 39 meter!!! Det var coolt at prøve disse ski, da man ikke løber med skistave, men i stedet karver sneen og kører den ene hånd langs bakken, som en anden snowboarder! Man kan, når man svinger i høj hastighed, køre hele vejen op ad pisten og rundt, så man tegner en fuldendt cirkel, inden man kører videre! J
Om aftenen kom Erik fra SkiFreaks forbi for at hilse på. Han fortalte, at SkiFreaks ikke havde tjent nogle penge sidste år, så de havde betalt alle det de skyldte, hvorefter de havde lukket firmaet. Sejt, det tager jeg hatten af for; alle andre trækker den til grænsen, hvorefter de går neden om og hjem…! I år arbejder Erik for Team Travel! Det var sjovt at se ham igen, da han også er en af de fast tilbagevendende, og hermed tager hul på sin 4. sæson.
Bagefter gik vi en tur på Underground, som officielt havde første aften. Efter en lille time på Underground, gik vi en tur over på Bloopers, som også skulle have “første aften”, men der var lukket. Erik gik hjem, da han i år bor lige overfor, og da vi skiltes kom Délphine forbi. Hun var frisk på en lille én på Café du Stade, hvor vi gik over indtil lukketid klokken lidt i to.

Speak Your Mind

*