På ski – på arbejde – i byen

Tog på ski klokken et. Rolf tog af sted allerede en halv time før, for at møde Marie og Julie nede på hotel Bel Horizon. Jeg kørte ned til hotellet, og vi drak lige en cola, før de var klar til at tage op på ski.
Vi startede med at tage Les Cascades stoleliften op for at fortsætte med Fond1 og Fond2. Da vi kom op på toppen af Fond2 i 3000 meters, tog vi ned til Télépheriquen som tager én op til 3200, La Cîme de Caron. På vej ned fra Fond2 tog vi pisterne i store karvende sving med højest muligt fart på. Julie og Maries far fulgte utroligt godt med, og lå endda op til flere gange foran os andre. Da vi kom godt forpustede ned til téléphériquen mødte vi Anders og Kim, som havde løbet ovre på Bosmint’en. Téléphériquen tog os op på toppen på fem minutter, og da vi kom ud, kunne vi skue ud over Alperne, så langt øjet kunne række!
Da Cîme de Caron er De 3 Dales højest tilgængelige punkt med en lift, kan man se mange kilometer i alle retninger! Tættest ligger Aigillue de Peclet, som er ca. 300 meter højere. Længere bagved ligger Mont Fruit ovre i Courchevel området, og i mellem de to, kun ca. 25 km væk, kan man se Grand Motte og Grande Casse gletscherne i Tignes. Bagerst ligger Mont Blanc som en kæmpe top, der altid er let at kende, når man først har fået den peget ud én gang.
Vi tog ned af den sorte piste mod Val Thorens, og drejede fra ved Les Névés-pisten, som tog os over til slæbet. Derfra gik turen forbi Morainen og ned til Val Thorens, for til sidst at slutte af med en tur i Funitel’en.
Det gode men kolde vejr om morgenen, var i løbet af dagen blevet overtrukket med et tyndt højt liggende lag skyer, som gjorde at vores tær og fingre til sidst var ved at fryse af! Jeg var tilbage i lejligheden ved firetiden.
Klokken seks til midnat var jeg på arbejde på Les Temples du Soleil, hvor vi arbejder uroligt lidt hårdt, i forhold til tidspunktet af sæsonen. Det giver heldigvis alle de mange nye kolleger bedre tid til at lære servicen, inden det rigtigt går løs.
Efter arbejdet en tur på Pisco Bar og forbi Tex. På Tex mødte jeg Niklas og Robert, og vi slog en kort tur forbi Underground.

Speak Your Mind

*