Nu starter sæsonen: Flyttede til Val Thorens!

Stod op ved ellevetiden og gik i gang med at pakke resten af lejligheden straks efter at vi havde spist morgenmad. Klokken lidt over tre var lejligheden klar til at blive forladt, og den skinnede en hel del pænere end da vi overtog den for næsten syv uger siden! Vi havde allerede hentet Jazzes bil, som han aller venligst havde lånt os til at flytte med! Bilen blev pakket meget effektivt og de 6 tasker, 3 rygsække og to papkasser kunne alle være bag i denne Toyota Tercel 4wd! De syv par ski lå på langs igennem bilen! Efter en del omrokeringer i bagagerummet, og det var lykkes at få den sidste taske lagt på plads, kørte vi ned til STGM (liftkontoret) for at få refunderet de sidste 6 dage af vores liftkort, så vi kunne bruge dem til sommer i stedet for. Den ansvarlige var til forkost, og vi blev bedt om at komme tilbage en time senere! I mellemtiden kørte vi op til Potten for at afregne vores lejlighed og diverse andre ting med Jazze. Henrik, som skulle køres os til Val Thorens, ventede sammen med Lina og Anna på os oppe på Potten, og efter endt afregning og afsked med Jazze, kørte vi. På trods af den trænge plads i bilen, tog pigerne med til Val Thorens! Da vi kom til Tignes Le Lac kom vi i tanke om at vi skulle have været forbi liftkontoret igen, men bestemte os for at sende dem vores liftkort med et brev, i stedet for at køre hele vejen tilbage i den overlæssede bil!
Vi kørte, med et pitstop i Moutiers for at købe ind, til Val Thorens på to timer og tyve minutter, og ankom derfor til Tex Mex ved sekstiden. Anders kom lige ud fra huset vi skal bo i, nettop som vi parkerede bilen, og hilste os “velkommen hjem”!J Vi sagde farvel og tak for hjælpen til Henrik og pigerne, efter de havde hjulpet os op med vores ting i lejligheden, og de returnerede til Tignes med det samme.
På Tex Mex var der et stort byggerod, da alle vinduerne skulle udskiftes med tykkere glas, og væggene lydisoleres! Der gik fire-fem arbejdere rundt i de støvede og halvmørke lokaler, og lod sig ikke forstyre af os, da vi gik ind for at hente de ting vi havde efterladt sidste år for sommeren! Efter at have hentet et par af vores reoler på Tex, pillede vi skillevæggen mellem stuen og køkkenet ned, og vores lejlighed virkede straks en hel del større! Da vi yderligere fik fjernet en del af køkkenskabet og ovnen (som alligevel ikke fungerede optimalt sidste år), og ommøbleret resten af lejligheden, var vi endelig klar til at flytte vores ting, som stadigvæk stod ude på gangen, ind!J Vi gik endnu en tur på Tex, for at udnytte, at ingen var kommet endnu, og at vi derfor kunne bruge deres tørretumbler for at får vores tøj helt tørt. Til vores store overraskelse, havde pigerne ikke kun vasket og delvist tørret vores tøj, de havde også lagt hele lortet pænt sammen – selvom det skulle pakkes ud igen og tørres!!!
Om aften, efter vi havde spist Chili con Carne, gik vi i gang med at lave foldere til at søge sponsorer til vores skifilm, og endte med at have, en rimelig professionelt udseende folder på tre sprog; dansk, engelsk og fransk! Inden i folderen, skal så ligge det specifikke tilbud om aftale til den enkelte potentielle sponsor. Vi fik også lavet disse tilbud til Val Thorens Tours, Office du Tourisme, SETAM (liftkontoret) og Restoleil (El Gringo’s Café). De engelske og danske tekster er klar til at blive givet ud i morgen, men de franske tekster skal lige løbes igennem af en franskmand, så der ikke er unødige stave- eller skrivefejl, og de skal så ud til de rigtige mennesker i morgen!J Det begynder nu at ligne noget!!!

Speak Your Mind

*