Købte bil til Rolf og vaskmaskine til lejligheden i Chambéry

Stod op ved ti- ellevetiden, og efter lidt morgenmad, tog Rolf og jeg ud på ski. Da vi stadigvæk ikke havde fået liftkort, skulle vi passe på, hvor vi kørte, for ikke at blive taget, og lagde derfor ud med Les Cascades for på den måde at komme op i systemet. Når først man er “oppe”, checker de ikke liftkort mere – undtagen på bestemte lifter! På toppen af “Cascaden” mødte vi Jens, Bloch og Thomas, som var friske på at løbe med. Vi løb op til Fond 1, men det var rimeligt blæsende i liften, så vi tog boulevardpisten ned til byen, og løb ovre i solen på Plein Sud.
Klokken halv fire, lånte vi Guppys bil, og kørte til Chambéry, for at købe den Renault Nevada, som vi havde kikket på tidligere på ugen. Vi fik den til 21.000,- FF og handlen gik rimeligt smertefrit. Da “Joe Pecsi” (brugtvognsforhandleren) hørte, at vi skulle ud og købe en seng, tog han os med ud bagved, hvor der stod en helt ny seng op ad en container! Sengen var stadigvæk i den kæmpe plasticpose, man køber den i, men der var ingen ben til den. Joe sagde, at vi kunne da bare tage sengen med – det skulle vi da ikke betale for!J
Da kontrakten var underskrevet, kørte vi ind til Chambéry, for at gå på McDonald’s og købe ind. I supermarkedet “Carrefour” hvor man kan købe næsten alt, kostede den billigste vaskemaskine 2.500,- FF, men på den anden side af vejen i Darty, fandt vi en til 1.595,- som vi købte! Vi (5 pers.) skal nu vaske 40 gange før den er tjent ind!
Da vi kom hjem til Val Thorens, var det begyndt at sne, og der var fuld knald på El Gringo’s Café (Tex-Mex)! Jeg gik over på Tex, hvor de havde haft 80 kuverter i restauranten, som de havde åbnet samtidigt med at de sidste ting blev lavet færdigt af dekorationerne. I baren var der allerede fuld knald på de dansende gæster, takke være David, der som sædvanligt kunne finde ud af at rocke CD’erne på den rigtige måde oppe i DJ standen! Da Tex lukkede gik vi alle på Underground!

Speak Your Mind

*