Knækkede sæsonens første ski

Stod op da Rolf, tog på ski ved halv titiden. Min bror, Jon, havde mailet mig min post aftenen før, og jeg havde derfor siddet oppe den halve nat, for at lave regnskab og få betalt regninger hjemme i Danevang! Jeg var ikke blevet helt færdig, og skulle også lige have ordnet nogle telefonopkald, før jeg kunne tage på ski.
Rolf ringede, da han nåede restauranten på toppen, og sagde at det meste af liftsystemet var åbent, men at det sneede kraftigt deroppe! Jeg skyndte mig at blive færdig, så jeg kunne komme op og køre lidt puddersne!
Klokken tolv var jeg klar til at gå ud fra restauranten. Det eneste hud på kroppen, som ikke var skærmet af for snestormen udenfor, var min næse og mund. Jeg havde en ansigtsmaske klar i lommen, men det virkede ikke som om det ville blive nødvendigt at bruge den. Temperaturen var vel omkring minus en fem-seks stykker, men det blæste ikke så meget, som der plejede at gøre. På trods af den dårlige sigt, var både det danske og det svenske hold i fuld gang oppe i pukkelsporet! Jeg nåede lige at få et par ture, inden de to hold gav op og kørte ned…! Rolf blev yderligere et par ture sammen med mig, men måtte så tage ned, da han frøs for meget om fødderne! Da jeg ikke gad at løbe “blind” rundt alene, tog jeg ned til restauranten, og holdt frokost efter ikke så længe! Rolf var taget helt ned til Tignes med det samme, men svenskerne sad stadigvæk og slappede af. Da de havde spist og tog op igen, fulgte jeg med op. Det var svenskernes sidste dag, inden de skulle hjem til Sverige, og træne videre, så jeg regnede med at de ville blive på gletscheren til lukketid. Det passede mig fint, så jeg ikke behøvede at løbe alene rundt og kede mig! Planerne blev dog, for mit vedkommende, ændret, da jeg på anden tur ned igennem de mere eller mindre usynlige pukler, knækkede min venstre ski! L L L
Heldigvis var der ikke nogen i nærheden, da jeg sikkert havde været farlig for mine omgivelser, på det tidspunkt!!! Jeg kørte ned til min rygsæk og bandt den knækkede ski på, inden jeg kørte ned på én ski! Da jeg kom hjem gik jeg i seng! Da Rolf vækkede mig efter et par timers søvn, gik vi på Potten. Jeg vidste, at Jazze havde et par splinter nye Dynastar-Assault-Power-Spring-ski i min længde, magen til dem jeg lige havde knækket, og at han hader at køre pukler. Jeg gik derfor lige til sagen, og spurte om jeg ikke skulle købe dem. Han ville lige vide, hvor meget jeg ville give, og vi enedes om en pris på 2000,- Frf. Jazze var glad for at komme af med skiene, han havde modtaget, som betaling i sidste uge fra et pukkelhold, som ikke kunne betale deres regning, og jeg var glad for at have købt skiene til næsten halv pris! J J Efter at have afleveret skiene i en forretning, så de kunne sætte bindingerne over på de nye ski til næste morgen, gik vi jeg og spiste. Vi fik kogte kartofler med overdådig kødsovs til, og det smagte suverent!

Speak Your Mind

*