Juleaften 1998

Gik ned til Jean-Claude på Tex ved halvtolvtiden, for at høre ham hvordan det gik med servicen på Tex. Inden han fik lagt telefonen, nåede Nora at spørge mig om jeg ville have noget frokost inden hun ryddede det væk. Det ville jeg selvfølgelig gerne, og de to hakkebøffer med pomme fritter, blev hermed min morgenmad juleaftensdag!
Jean-Claude sagde, at endnu gik det godt, men vi måtte vente og se med hensyn til nogle af de nye franskmænd.
Jean-Claude ville aldrig drømme om at give udtryk for det mindste, hvis ikke han havde bestemt sig for en beslutning. Han sagde derfor ikke noget nyt for ikke at komme til at love noget. Jeg har dog fra første dag jeg så Maud på arbejde, tvivlet på at denne lille Korsikaner ville kunne holde til en sæson på Tex! Nu er næsten alle enige om at hun er totalt “væk” i sit hoved! Jeg mener bestemt heller ikke at hun er en type som Jean-Claude normalt arbejde sammen med!
Jeg fik selvfølgelig ikke Jean-Claude til at indrømme nogle af disse ting, men man kunne se på hans ansigtsudtryk, at han ikke var helt tilfreds med situationen! Han holder sikkert en hemmelig generalprøve i aften, Juleaften, og hvis det går helt galt, har han en uge til Nytårsaften, til at får ordet sit personale. Hvis det også går galt der, skulle jeg gerne have mit gamle arbejde på Tex tilbage…J

Speak Your Mind

*