I dag kom Taske, Bloch og Prien.

Det meste af dagen gik med at færdiggøre folderen til vores kommende sponsorer til skifilmen. Jeg cyklede ned i Zenith Sport, for at få hjælp med det sidste stykke franske tekst til folderen, og ejeren Gerhard hjalp mig. Da jeg gik derfra, efter at jeg havde takket mange gange, spurgte jeg ham, om han eventuelt var interesseret i vores projekt, og han svarede, at han ville tænke over det, men at han gerne ville vide noget mere om det først! Nu laver vi også en folder til ham!
Da vi endelig havde alt klart, og fået det printet ud, gik vi ned til Val Thorens Tours, som er byens incomming rejsebureau og stor for alt marketing, for at aflevere vores tilbud til Marketing Direktør Eric Bonnel! Han var optaget da vi kom, men vi blev inviteret ind på hans assistents kontor, hvor vi mens vi ventede, forklarede den lidt generte pige, om vores projekt. Efter lidt tid kom Eric Bonnel og hilste på os. Han læste hurtigt folderen igennem, og vi forklarede ham mere uddybende hvad vores idé med filmen var. Han svarede at et 3-Dalekort (som var vores pris, for at filme byen) desværre ikke kunne lade sig gøre, da de 3 liftsystemer ikke arbejdede sammen, men at han ville prøve at se hvad han kunne gøre med hensyn til gratis liftkort i Val Thorens dalen (Vallée de Belleville). Det var tydeligt, at vi ikke behøvede at gå til turistkontoret med en folder, da det alligevel var Mr. Bonnel, som tog beslutningerne!
I løbet af eftermiddagen fik vi lejet vores sidste seng ud til en dansk dreng Stig. Han har nu lejet en seng for en uge!
Senere på aftenen kom Thomas List (Taske), Morten Bloch, Martin Prien, snowboarderne Jens & Thomas, sammen med yderligere 3 venner! Det var et glædeligt gensyn, og Taske havde Tuborgs Julebryg med til os!
Inden vi skulle spise, gik jeg en tur på nettet, hvor jeg “mødte” min mor i chat/pager programmet ICQ! Jeg sendte hende nogle beskeder, hvori jeg beskrev hvordan man forespørger og modtager en “chat request”. Kort efter var jeg i min første chat-session i cyberspace med min mor!!! hehe!
Om aftenen kiggede Taske forbi.

Speak Your Mind

*