Gik rundt i byen for at hilse på folk

Stod op ved halvtolvtiden til sol og blå himmel! Man kunne fra balkonen se ud i terrænet, og jeg bemærkede, at de fleste af de lifter man kunne se, var åbne. Små myrelignende prikker kom ned ad pisterne overalt ude på bjergene, uden at de dog var overbefolket, som der snart vil være! Mens jeg stod i solen og nød udsigten, kom Jean-Claude kørende nede på vejen i den hvide Ford Courrier. Han parkerede bilen neden for vores lejlighed, som ligger lige overfor Tex-Mex, hvor han gik over. Jeg piftede efter ham, og vi fik en kort sludder, inden han skulle videre til Les Temples du Soleil, hvor de skulle have 500 mennesker til frokost og middag!
I løbet af dagen var vi en tur rundt i byen og hilse på folk. Det er altid en herlig tid, her i starten af sæsonen, hvor man møder mange af de mennesker, som man har set eller arbejdet med hverdag i 5 måneder i sidste sæson, og nu ikke set i 7 måneder! Folk er næsten altid glade for at se hinanden igen, og stemningen er som regel altid høj i disse uger, da der næsten hver dag kommer “nye” mennesker til!
Vi havde allerede i går aftes været nede i Sport 2000, og hilse på Gilles og Cyril. Deres førhen lidt rodede butik, var nu slået sammen med den gamle Intersport, som var flyttet over på den anden side af vejen, og deres forretning, var nu blevet mindst 3 gange så stor som før!!! Som alle andre her i byen, var forretningen fyldt med byggerod og kasser med varer, som allerede var kommet uden, at de havde plads til dem!
Vi gik en tur ned over pladsen igennem byen, og videre ned til Hotel Bel Horizon, som ligger lige på kanten af pisterne. Vi ville ned og snakke med Antoine Desvallees, som står for hotellets Website, som helt klart må betegnes som Val Thorens’ bedste! Det viste sig, at Antoine ikke kun var hotellets webmaster og stod i sandwichbaren nede ved pisten, han var også hotellets ejer! Efter en sludder med Antoine, som var meget venlig og snakkesalig, gik vi en tur op i Zenith Sport – sportsforretningen, hvor vi får lavet vores udstyr, og køber nyt, når det gamle ikke holder længere. Både Gerhard, Armand, David og den venlige dame oppe i kassen var tilbage! De har faktisk åbent det meste af året, så det var vel i virkeligheden OS, som var tilbage…! De var alle glade for at se os, og der stod allerede tre par stave til Anders fra sidste år. Vi fik os en lang sludder om de nye skimodeller – hovedsageligt inden for Freeride. Det er ikke kun os, som har en kraftig fornemmelse af, at Freeride er det næste store hit inden for skisporten – lige som snowboard var det for 10-15 år siden, det var de også ganske sikre på ned i Zenith!
På vej tilbage til lejligheden for at spise frokost, gik vi lige ind på Club des Sports for at hente vores bjergforsikringer “Carte Neige”, som vi bestilte for over en måned siden. Dette Carte Neige er samtidigt vores skilicenser, så vi lovligt kan stille op i diverse konkurrencer! Kortene var klar – overraskende nok, da jeg sidste år aldrig nåede at modtage det endelige kort, før sæsonen var forbi, og jeg var taget hjem! Oppe ved Tex mødte vi Jonas fra Sverige, som i år skal arbejde på Tango og Thomas fra SkiTignes. Sjovt at se dem igen!
Aftenen gik mest med at lave ingenting. Vi fik dog vores telefonstik til at virke, så en del internet blev det trods alt til! 😀

Speak Your Mind

*