Første tur på ski i Val Thorens!

Stod op klokken tolv og tog alene på ski efter morgenmad, Rolf og Anders gad ikke at tage med! Jeg gik ned til pladsen midt i byen, og kørte derfra ned til La Cascade stoleliften. Det var cool igen at glide ned over børnebakken til Cascadeliften! På La Cascade var der ingen, som checkede liftkort, og jeg besluttede derfor at blive ved denne stolelift, i stedet for at køre videre ned til Le Funitel, for at købe et halvdagsliftkort! Jeg nåede et køre en 5-6 ture på Cascaden inden, jeg desværre havde for meget krampe i svangen i min venstre fod! Da dette ikke har været et problem siden sidste år, hvor jeg havde fået nye Conform’able-inderstøvler, tror jeg at min ene inderstøvle sad forkert…!
Da jeg kom hjem fra ski, hjalp jeg Anders med et par ting til hans homepage, inden vi gik ned til La Cîme.
På lejlighedsbureauet La Cime fik vi overtalt Marie-France til, at vores husleje skulle betales i slutningen af hver måned i stedet for i starten af hver måned! Hehe!
Vi fik desuden et ekstra rum i kælderen for 385,- FF for sæsonen, og vi takkede Jatak!
Da jeg forhørte mig om Niklas’ og Roberts lejlighed over biografen (at de hellere ville bo på Les Neves eller Les Glaciers), sagde hun, at hun ville gøre hvad hun kunne, men at vi ikke skulle gøre os nogle forhåbninger! Det vidste vi godt i forvejen, og sagde til hende, at hvis det lykkes at få flyttet de to svenskere over i nærheden af vores lejlighed, ville vi også gerne leje den lejlighed over biografen! Sådan kunne vi nemlig invitere venner på besøg uden, at der ville blive for mange mennesker i vores egen lejlighed! Hehe!
Om aftenen kom Jérémie , en af Jean-Claude’s bekendte fra Paris forbi, for at hjælpe os med vores franske oversættelse til vores sponsorfolder.
Jeg tog ned til Templet for at snakke med David, Tex-Mex’s DJ om, hvor den dyne, jeg havde efterladt i hans DJ-rum i foråret, var henne. Den havde han selvfølgelig aldrig set…! På Templet mødte jeg vores køkkenchef Eric og vores alle sammen Sandra. Katel og Xavier var der også, og det var cool, nu for tredje år i træk, at se dem alle igen! De inviterede mig på middag, da resten af det arbejdende hold fra Tex, ville komme om lidt for at spise! Vi fik Fondue Savoiarde (ostefondue), med restaurantens Aprémont eller øl til!
Bagefter tog vi tilbage til Tex-Mex for at tørre maling af de tømmerbjælker, som hænger over alt! Franskmændene brugte de mest faldefærdige konstruktioner for at nå tømmerbjælkerne i loftet, som enhver ville have gjort derhjemme, men som man ville have fået store bøder for på en arbejdsplads i Danmark…! Ingen kom dog til skade, og vi må se i nærmeste fremtid, om nogle får eksem af terpentinen, som drev ned af de bare hænder og arme i flere timer…!
Da Anders og jeg ikke gad at se på franskmændene arbejde (vi havde jo tilbudt dem hjælp flere gange uden held), gik vi en tur på Café du Stade, hvor vi mødte Delpine. Rolf stødte til senere, og da Tex-folket, var færdige at “lege” med terpentin, gik vi alle på Chantaco til de lukkede ved halvtotiden.

Speak Your Mind

*